Fälgar i Burträsk

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Burträsk - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Burträsk. Om du befinner dig i eller i närheten av Burträsk och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Burträsk. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Burträsk.
Annons:

Fälgar i Burträsk

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Burträsk.

Burträsk Gummiverkstad, AB
Sundbrog. 25
937 31 BURTRÄSK


Däckteam
Sundbrog. 25
937 31 BURTRÄSK

Annons:

Begagnade fälgar i Burträsk

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Burträsk. För att ta reda på vilka däckföretag i Burträsk som eventuellt säljer begagnade fälgar i Burträsk rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Burträsk

I Burträsk fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Burträsk.

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du också läsa mer om Burträsk om du vill veta mer om Burträsk som inte handlar om fälgar.

I Burträsk fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Burträsk som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: