Fälgar i Bygdsiljum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bygdsiljum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bygdsiljum. Om du befinner dig i eller i närheten av Bygdsiljum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bygdsiljum. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bygdsiljum.
Annons:

Fälgar i Bygdsiljum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bygdsiljum.

Norrlandsvagnar AB
Korssjöv. 3
937 33 BYGDSILJUM

Annons:

Begagnade fälgar i Bygdsiljum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bygdsiljum. För att ta reda på vilka däckföretag i Bygdsiljum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bygdsiljum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bygdsiljum

I Bygdsiljum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bygdsiljum.

Bygdsiljum är en tätort i Skellefteå kommun. Bygdsiljum ligger vid Stora Bygdeträsket. Tillgången på arbetstillfällen är bättre här än på många andra liknande orter till följd av den industri som finns etablerad här.

Yta: 103,52 hektar
Invånarantal: 357, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bygdsiljum om du vill veta mer om Bygdsiljum som inte handlar om fälgar.

I Bygdsiljum fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bygdsiljum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: