Fälgar i Dorotea

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Dorotea - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Dorotea. Om du befinner dig i eller i närheten av Dorotea och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Dorotea. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Dorotea.
Annons:

Fälgar i Dorotea

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Dorotea.

Dorotea Däckservice AB
Ö. Polarv. 3
917 32 Dorotea


Däckteam
Ö. Polarv. 3
917 32 Dorotea


OKQ8
Storg. 16
917 31 DOROTEA

Annons:

Begagnade fälgar i Dorotea

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Dorotea. För att ta reda på vilka däckföretag i Dorotea som eventuellt säljer begagnade fälgar i Dorotea rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Dorotea

I Dorotea fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Dorotea.

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du också läsa mer om Dorotea om du vill veta mer om Dorotea som inte handlar om fälgar.

I Dorotea fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Dorotea som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: