Fälgar i Holmsund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Holmsund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Holmsund. Om du befinner dig i eller i närheten av Holmsund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Holmsund. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Holmsund.
Annons:

Fälgar i Holmsund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Holmsund.

Däck-Janne AB Holmsunds
Järnvägsg. 5
913 35 HOLMSUND


Däckteam
Järnvägsg. 5
913 35 HOLMSUND

Annons:

Begagnade fälgar i Holmsund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Holmsund. För att ta reda på vilka däckföretag i Holmsund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Holmsund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Holmsund

I Holmsund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du också läsa mer om Holmsund om du vill veta mer om Holmsund som inte handlar om fälgar.

I Holmsund fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Holmsund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: