Fälgar i Hörnefors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Hörnefors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Hörnefors. Om du befinner dig i eller i närheten av Hörnefors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Hörnefors. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Hörnefors.
Annons:

Fälgar i Hörnefors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Hörnefors.

B.J. Däck & Mek.
Åkerv. 29
905 32 HÖRNEFORS

Annons:

Begagnade fälgar i Hörnefors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Hörnefors. För att ta reda på vilka däckföretag i Hörnefors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Hörnefors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Hörnefors

I Hörnefors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hörnefors om du vill veta mer om Hörnefors som inte handlar om fälgar.

I Hörnefors fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Hörnefors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: