Fälgar i Kåge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kåge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kåge. Om du befinner dig i eller i närheten av Kåge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kåge. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kåge.
Annons:

Fälgar i Kåge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kåge.

Ostviks Däck & Mek, AB
Byg. 21
934 91 KÅGE

Annons:

Begagnade fälgar i Kåge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kåge. För att ta reda på vilka däckföretag i Kåge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kåge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kåge

I Kåge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kåge om du vill veta mer om Kåge som inte handlar om fälgar.

I Kåge fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kåge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: