Fälgar i Malå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Malå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Malå. Om du befinner dig i eller i närheten av Malå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Malå. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Malå.
Annons:

Fälgar i Malå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Malå.

Emgeve Regummering AB
Spånv. 4
930 70 MALÅ


Malå Gummiverkstad AB
Spånv. 4
930 70 MALÅ


Norrlands Bil Sverige AB
Skolgatan 58
930 70 MALÅ

Annons:

Begagnade fälgar i Malå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Malå. För att ta reda på vilka däckföretag i Malå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Malå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Malå

I Malå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du också läsa mer om Malå om du vill veta mer om Malå som inte handlar om fälgar.

I Malå fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Malå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: