Fälgar i Nordmaling

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Nordmaling - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Nordmaling. Om du befinner dig i eller i närheten av Nordmaling och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Nordmaling. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Nordmaling.
Annons:

Fälgar i Nordmaling

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Nordmaling.

Nymans Däckservice AB
Rödviksv. 90
914 31 NORDMALING


Däckteam
Rödviksv. 90
914 31 NORDMALING


Nordmalings Bil & Mek AB
Drottningg. 29
914 31 NORDMALING

Annons:

Begagnade fälgar i Nordmaling

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Nordmaling. För att ta reda på vilka däckföretag i Nordmaling som eventuellt säljer begagnade fälgar i Nordmaling rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Nordmaling

I Nordmaling fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Nordmaling.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du också läsa mer om Nordmaling om du vill veta mer om Nordmaling som inte handlar om fälgar.

I Nordmaling fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Nordmaling som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: