Fälgar i Norsjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Norsjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Norsjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Norsjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Norsjö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Norsjö.
Annons:

Fälgar i Norsjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Norsjö.

Däckteam
Industriv. 1
935 32 NORSJÖ


Jt Däck Och Rep AB
Kvarnåsen 7
935 92 NORSJÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Norsjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Norsjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Norsjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Norsjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Norsjö

I Norsjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Norsjö.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du också läsa mer om Norsjö om du vill veta mer om Norsjö som inte handlar om fälgar.

I Norsjö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Norsjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: