Fälgar i Skelleftehamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skelleftehamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skelleftehamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Skelleftehamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skelleftehamn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skelleftehamn.
Annons:

Fälgar i Skelleftehamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skelleftehamn.

Däcktjänst i Skelleftehamn AB
Brädgårdsv. 9
932 33 SKELLEFTEHAMN


Däcktjänst i Skelleftehamn
Vinterg. 24 B
932 32 Skelleftehamn

Annons:

Begagnade fälgar i Skelleftehamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skelleftehamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Skelleftehamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skelleftehamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skelleftehamn

I Skelleftehamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skelleftehamn.

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånarantal: 3184, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skelleftehamn om du vill veta mer om Skelleftehamn som inte handlar om fälgar.

I Skelleftehamn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skelleftehamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: