Fälgar i Sorsele

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sorsele - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sorsele. Om du befinner dig i eller i närheten av Sorsele och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sorsele. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sorsele.
Annons:

Fälgar i Sorsele

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sorsele.

Karlssons Bilservice AB
Långg. 9
924 31 Sorsele


Däckteam
Långg. 8 E
924 31 Sorsele


OKQ8 / Rolles Service Center AB
Stationsg. 22
924 31 Sorsele

Annons:

Begagnade fälgar i Sorsele

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sorsele. För att ta reda på vilka däckföretag i Sorsele som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sorsele rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sorsele

I Sorsele fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sorsele om du vill veta mer om Sorsele som inte handlar om fälgar.

I Sorsele fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sorsele som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: