Fälgar i Storuman

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Storuman - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Storuman. Om du befinner dig i eller i närheten av Storuman och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Storuman. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Storuman.
Annons:

Fälgar i Storuman

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Storuman.

First Stop Storuman
Blå vägen 207
923 31 STORUMAN


Storumans Bil & El AB
Industrig. 3
923 31 STORUMAN


Stenmans Bil o Motor AB
Blå vägen 217
923 31 STORUMAN


OKQ8
Blå vägen 264
923 32 Storuman

Annons:

Begagnade fälgar i Storuman

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Storuman. För att ta reda på vilka däckföretag i Storuman som eventuellt säljer begagnade fälgar i Storuman rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Storuman

I Storuman fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du också läsa mer om Storuman om du vill veta mer om Storuman som inte handlar om fälgar.

I Storuman fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Storuman som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: