Fälgar i Ursviken

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ursviken - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ursviken. Om du befinner dig i eller i närheten av Ursviken och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ursviken. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ursviken.
Annons:

Fälgar i Ursviken

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ursviken.

OKQ8
Furunäsg. 38 -40
932 37 URSVIKEN

Annons:

Begagnade fälgar i Ursviken

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ursviken. För att ta reda på vilka däckföretag i Ursviken som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ursviken rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ursviken

I Ursviken fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ursviken.

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ursviken om du vill veta mer om Ursviken som inte handlar om fälgar.

I Ursviken fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ursviken som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: