Fälgar i Vännäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vännäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vännäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Vännäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vännäs. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vännäs.
Annons:

Fälgar i Vännäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vännäs.

Mekonomen Bilverkstad
Ö. Järnvägsg. 52
911 31 Vännäs


Umeå Bil & Mc AB
Tväråbäck 36
911 91 Vännäs


Bilshopen AB
Kungsg. 6
911 32 VÄNNÄS


Spölands Däck
Ö. Spöland 68
911 92 VÄNNÄS

Annons:

Begagnade fälgar i Vännäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vännäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Vännäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vännäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vännäs

I Vännäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vännäs om du vill veta mer om Vännäs som inte handlar om fälgar.

I Vännäs fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vännäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: