Fälgar i Vilhelmina

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vilhelmina - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vilhelmina. Om du befinner dig i eller i närheten av Vilhelmina och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vilhelmina. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vilhelmina.
Annons:

Fälgar i Vilhelmina

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vilhelmina.

AD Bildelar / Bil & Fritid
Postg. 7
912 32 Vilhelmina


Däckmetropolen AB
Sälgg. 2
912 32 Vilhelmina


Vilhelmina Däck & Maskin/Däckpartner
Parallellg. 88
912 32 Vilhelmina


Däckteam
Sälgg. 2
912 32 Vilhelmina

Annons:

Begagnade fälgar i Vilhelmina

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vilhelmina. För att ta reda på vilka däckföretag i Vilhelmina som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vilhelmina rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vilhelmina

I Vilhelmina fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vilhelmina om du vill veta mer om Vilhelmina som inte handlar om fälgar.

I Vilhelmina fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vilhelmina som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: