Fälgar i Vindeln

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vindeln - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vindeln. Om du befinner dig i eller i närheten av Vindeln och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vindeln. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vindeln.
Annons:

Fälgar i Vindeln

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vindeln.

Mekonomen Bilverkstad
Västerv. 8
922 31 VINDELN


Nymans Däckservice
Allan Jonssons väg 13
922 31 VINDELN


Nilssons Motor
Häradsv. 141
922 31 VINDELN

Annons:

Begagnade fälgar i Vindeln

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vindeln. För att ta reda på vilka däckföretag i Vindeln som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vindeln rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vindeln

I Vindeln fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vindeln.

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vindeln om du vill veta mer om Vindeln som inte handlar om fälgar.

I Vindeln fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vindeln som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västerbotten.
Annons: