Fälgar i Alnö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Alnö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Alnö. Om du befinner dig i eller i närheten av Alnö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Alnö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Alnö.
Annons:

Fälgar i Alnö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Alnö.

Anders Bil o Däckservice
Maskinistvägen 6
865 33 ALNÖ


Alnö Däck Service & Bilverkstad
Raholmsv. 16
865 31 ALNÖ

Annons:

Begagnade fälgar i Alnö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Alnö. För att ta reda på vilka däckföretag i Alnö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Alnö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Alnö

I Alnö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Alnö.

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du också läsa mer om Alnö om du vill veta mer om Alnö som inte handlar om fälgar.

I Alnö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Alnö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: