Fälgar i Ånge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ånge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ånge. Om du befinner dig i eller i närheten av Ånge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ånge. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ånge.
Annons:

Fälgar i Ånge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ånge.

Jonnys Bildemontering HB
Bangårdsg.
841 31 ÅNGE


Mekonomen Bilverkstad
Lagerg. 2
841 32 ånge


Däckia
Verkmästarg. 8
841 32 ånge

Annons:

Begagnade fälgar i Ånge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ånge. För att ta reda på vilka däckföretag i Ånge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ånge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ånge

I Ånge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ånge.

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ånge om du vill veta mer om Ånge som inte handlar om fälgar.

I Ånge fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ånge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: