Fälgar i Bergeforsen

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bergeforsen - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bergeforsen. Om du befinner dig i eller i närheten av Bergeforsen och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bergeforsen. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bergeforsen.
Annons:

Fälgar i Bergeforsen

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bergeforsen.

Däckia
Bruksv. 5
861 92 Bergeforsen


Bilhuset i Bergeforsen AB
Industrig. 1
861 38 Bergeforsen

Annons:

Begagnade fälgar i Bergeforsen

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bergeforsen. För att ta reda på vilka däckföretag i Bergeforsen som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bergeforsen rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bergeforsen om du vill veta mer om Bergeforsen som inte handlar om fälgar.

I Bergeforsen fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bergeforsen som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: