Fälgar i Bjästa

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bjästa - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bjästa. Om du befinner dig i eller i närheten av Bjästa och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bjästa. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bjästa.
Annons:

Fälgar i Bjästa

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bjästa.

Jens Bilar
Spinettv. 7
893 30 Bjästa

Annons:

Begagnade fälgar i Bjästa

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bjästa. För att ta reda på vilka däckföretag i Bjästa som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bjästa rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bjästa

I Bjästa fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bjästa.

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjästa om du vill veta mer om Bjästa som inte handlar om fälgar.

I Bjästa fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bjästa som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: