Fälgar i Bredbyn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bredbyn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bredbyn. Om du befinner dig i eller i närheten av Bredbyn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bredbyn. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bredbyn.
Annons:

Fälgar i Bredbyn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bredbyn.

Däckteam
Junselev. 11
895 30 BREDBYN


Bredbyns Däckservice AB
Junselev. 11
895 30 BREDBYN

Annons:

Begagnade fälgar i Bredbyn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bredbyn. För att ta reda på vilka däckföretag i Bredbyn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bredbyn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bredbyn

I Bredbyn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bredbyn.

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bredbyn om du vill veta mer om Bredbyn som inte handlar om fälgar.

I Bredbyn fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bredbyn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: