Fälgar i Husum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Husum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Husum. Om du befinner dig i eller i närheten av Husum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Husum. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Husum.
Annons:

Fälgar i Husum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Husum.

Auto Norrland
Gammelåv. 18
896 31 HUSUM


Nordlinders Bil AB
Husbyn 162
896 91 HUSUM

Annons:

Begagnade fälgar i Husum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Husum. För att ta reda på vilka däckföretag i Husum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Husum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Husum

I Husum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du också läsa mer om Husum om du vill veta mer om Husum som inte handlar om fälgar.

I Husum fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Husum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: