Fälgar i Kramfors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kramfors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kramfors. Om du befinner dig i eller i närheten av Kramfors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kramfors. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kramfors.
Annons:

Fälgar i Kramfors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kramfors.

Kramfors Gummiservice, Däckteam
Ringv. 12
872 30 KRAMFORS


Torgnys Däckservice AB
Ringv. 10
872 30 KRAMFORS


Häggkvist Bil AB, Bröderna
Högstav. 3
872 34 KRAMFORS


Däckteam
Ringv. 12
872 30 KRAMFORS


Sahléns Bil AB
Högstav. 3
872 34 KRAMFORS


Ådalens Bildemontering
Karossv. 1
872 33 Kramfors

Annons:

Begagnade fälgar i Kramfors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kramfors. För att ta reda på vilka däckföretag i Kramfors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kramfors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kramfors

I Kramfors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kramfors om du vill veta mer om Kramfors som inte handlar om fälgar.

I Kramfors fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kramfors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: