Fälgar i Matfors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Matfors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Matfors. Om du befinner dig i eller i närheten av Matfors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Matfors. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Matfors.
Annons:

Fälgar i Matfors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Matfors.

Selins Bil AB, R
Hamre 210
864 92 MATFORS


Däckteam
Sörfors 146
864 92 MATFORS

Annons:

Begagnade fälgar i Matfors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Matfors. För att ta reda på vilka däckföretag i Matfors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Matfors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Matfors

I Matfors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan du också läsa mer om Matfors om du vill veta mer om Matfors som inte handlar om fälgar.

I Matfors fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Matfors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: