Fälgar i Örnsköldsvik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Örnsköldsvik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Örnsköldsvik. Om du befinner dig i eller i närheten av Örnsköldsvik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Örnsköldsvik. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Örnsköldsvik.
Annons:

Fälgar i Örnsköldsvik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Örnsköldsvik.

Däck-Service AB
Myrängsv. 19
891 50 örnsköldsvik


First Stop Örnsköldsvik
Ångermanlandsg. 21
891 38 örnsköldsvik


Söderströms Motor AB
Terminalv. 5
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


Carstedts Bil AB
Ångermanlandsg. 22
891 38 örnsköldsvik


Lindholms Bil Ö-vik/Däckpartner
Sjög. 1 R
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Euromaster
Sjög. 11
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Däckteam
Myrängsv. 19
891 50 örnsköldsvik

Annons:

Begagnade fälgar i Örnsköldsvik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Örnsköldsvik. För att ta reda på vilka däckföretag i Örnsköldsvik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du också läsa mer om Örnsköldsvik om du vill veta mer om Örnsköldsvik som inte handlar om fälgar.

I Örnsköldsvik fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Örnsköldsvik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: