Fälgar i Sollefteå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sollefteå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sollefteå. Om du befinner dig i eller i närheten av Sollefteå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sollefteå. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sollefteå.
Annons:

Fälgar i Sollefteå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sollefteå.

Jockes Däckshop
Rödsta 201
881 35 SOLLEFTEÅ


Mekonomen
Industriv. 15
881 35 SOLLEFTEÅ


Däckia
Storg. 133
881 41 Sollefteå


Bil AB Ernst Andersson
Skärvsta
881 33 SOLLEFTEÅ


Mekonomen Bilverkstad
Hågesta 216
881 41 Sollefteå

Annons:

Begagnade fälgar i Sollefteå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sollefteå. För att ta reda på vilka däckföretag i Sollefteå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sollefteå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sollefteå om du vill veta mer om Sollefteå som inte handlar om fälgar.

I Sollefteå fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sollefteå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: