Fälgar i Söråker

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Söråker - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Söråker. Om du befinner dig i eller i närheten av Söråker och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Söråker. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Söråker.
Annons:

Fälgar i Söråker

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Söråker.

Bloms Bilskrot
Bängling 355
860 35 Söråker

Annons:

Begagnade fälgar i Söråker

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Söråker. För att ta reda på vilka däckföretag i Söråker som eventuellt säljer begagnade fälgar i Söråker rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Söråker

I Söråker fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Söråker.

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du också läsa mer om Söråker om du vill veta mer om Söråker som inte handlar om fälgar.

I Söråker fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Söråker som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: