Fälgar i Timrå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Timrå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Timrå. Om du befinner dig i eller i närheten av Timrå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Timrå. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Timrå.
Annons:

Fälgar i Timrå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Timrå.

Euromaster
Kungsv. 10
861 35 TIMRÅ


Däckia
Plåtslagarv. 11
861 23 Timrå

Annons:

Begagnade fälgar i Timrå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Timrå. För att ta reda på vilka däckföretag i Timrå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Timrå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Timrå

I Timrå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Timrå.

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan du också läsa mer om Timrå om du vill veta mer om Timrå som inte handlar om fälgar.

I Timrå fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Timrå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: