Fälgar i Torpshammar

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Torpshammar - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Torpshammar. Om du befinner dig i eller i närheten av Torpshammar och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Torpshammar. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Torpshammar.
Annons:

Fälgar i Torpshammar

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Torpshammar.

Däckteam
Rombäck 769
840 13 Torpshammar

Annons:

Begagnade fälgar i Torpshammar

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Torpshammar. För att ta reda på vilka däckföretag i Torpshammar som eventuellt säljer begagnade fälgar i Torpshammar rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Torpshammar

I Torpshammar fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Torpshammar.

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Här kan du också läsa mer om Torpshammar om du vill veta mer om Torpshammar som inte handlar om fälgar.

I Torpshammar fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Torpshammar som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västernorrland.
Annons: