Fälgar i Arboga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Arboga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Arboga. Om du befinner dig i eller i närheten av Arboga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Arboga. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Arboga.
Annons:

Fälgar i Arboga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Arboga.

Autoservice i Arboga AB (Autoexperten)
N. Ågatan 12
732 31 Arboga


Arboga Däck & Gummiservice AB/Däckpartner
Dyens v. 2
732 48 Arboga


Rickardsson Parts AB
N. Ågatan 35
732 31 Arboga


Stivema Bil O Maskin AB
Stationsg. 1 A
732 31 Arboga


Krisats Bil, AB
Besiktningsg. 2
732 48 Arboga


Nya Arboga Bilskrot HB
Vinbäcksleden 12
732 49 ARBOGA


Bernhardssons Däckservice AB
N. Ågatan 13
732 31 Arboga

Annons:

Begagnade fälgar i Arboga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Arboga. För att ta reda på vilka däckföretag i Arboga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Arboga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Arboga

I Arboga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Arboga.

Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Yta: 9,5 km2
Invånarantal: 10330, år 2010

Här kan du också läsa mer om Arboga om du vill veta mer om Arboga som inte handlar om fälgar.

I Arboga fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Arboga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: