Fälgar i Fagersta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Fagersta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Fagersta. Om du befinner dig i eller i närheten av Fagersta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Fagersta. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Fagersta.
Annons:

Fälgar i Fagersta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Fagersta.

Fagersta Motorforum AB/Däckpartner
Kristiansbergsv. 4
737 30 FAGERSTA


Däckteam
Lövparksv. 11
737 30 FAGERSTA


Bil-City i Fagersta AB
Kristiansbergsv. 6 B
737 30 FAGERSTA


Meca Bildelar
Brinellv. 11
737 40 Fagersta


Luddes Däck & Hyresmaskiner AB
Henningsv. 6
737 30 FAGERSTA


Bilia Personbilar AB
Virsbov. 8
737 30 FAGERSTA


Brinell Bil Och Service
Västmannav. 26 A
737 47 FAGERSTA


Bilpunkten i Fagersta AB
Kristiansbergsv. 4
737 30 FAGERSTA

Annons:

Begagnade fälgar i Fagersta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Fagersta. För att ta reda på vilka däckföretag i Fagersta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Fagersta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Fagersta

I Fagersta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fagersta om du vill veta mer om Fagersta som inte handlar om fälgar.

I Fagersta fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Fagersta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: