Fälgar i Kolbäck

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kolbäck - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kolbäck. Om du befinner dig i eller i närheten av Kolbäck och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kolbäck. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kolbäck.
Annons:

Fälgar i Kolbäck

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kolbäck.

Begagnade Bildelar i Kolbäck AB
Industrivägen 7
734 51 Kolbäck

Annons:

Begagnade fälgar i Kolbäck

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kolbäck. För att ta reda på vilka däckföretag i Kolbäck som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kolbäck rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kolbäck

I Kolbäck fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kolbäck om du vill veta mer om Kolbäck som inte handlar om fälgar.

I Kolbäck fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kolbäck som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: