Fälgar i Kolsva

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kolsva - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kolsva. Om du befinner dig i eller i närheten av Kolsva och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kolsva. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kolsva.
Annons:

Fälgar i Kolsva

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kolsva.

Vette Parts Sweden
Ålundav. 5
731 12 Kolsva

Annons:

Begagnade fälgar i Kolsva

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kolsva. För att ta reda på vilka däckföretag i Kolsva som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kolsva rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kolsva

I Kolsva fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kolsva om du vill veta mer om Kolsva som inte handlar om fälgar.

I Kolsva fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kolsva som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: