Fälgar i Möklinta

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Möklinta - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Möklinta. Om du befinner dig i eller i närheten av Möklinta och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Möklinta. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Möklinta.
Annons:

Fälgar i Möklinta

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Möklinta.

Lindbloms Bilservice, AB
Sörby 100
733 99 Möklinta

Annons:

Begagnade fälgar i Möklinta

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Möklinta. För att ta reda på vilka däckföretag i Möklinta som eventuellt säljer begagnade fälgar i Möklinta rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Möklinta

I Möklinta fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Möklinta.

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här kan du också läsa mer om Möklinta om du vill veta mer om Möklinta som inte handlar om fälgar.

I Möklinta fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Möklinta som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: