Fälgar i Norberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Norberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Norberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Norberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Norberg. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Norberg.
Annons:

Fälgar i Norberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Norberg.

Brandberg:S Däck & Bilservice HB
Broarna 212
738 92 Norberg


Norbergs Bildelar, Folke Persson HB
Linnév. 20
738 50 Norberg

Annons:

Begagnade fälgar i Norberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Norberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Norberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Norberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Norberg

I Norberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Norberg.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du också läsa mer om Norberg om du vill veta mer om Norberg som inte handlar om fälgar.

I Norberg fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Norberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: