Fälgar i Ramnäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ramnäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ramnäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Ramnäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ramnäs. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ramnäs.
Annons:

Fälgar i Ramnäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ramnäs.

Däckbytet
Elingbov. 232
730 60 Ramnäs


Ramnäs Däck & Bandservice AB/Däckpartner
Bergslagsv. 104
730 60 Ramnäs

Annons:

Begagnade fälgar i Ramnäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ramnäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Ramnäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ramnäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ramnäs

I Ramnäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ramnäs.

Ramnäs är en tätort i Surahammars kommun och kyrkbyn i Ramnäs socken. Ramnäs ligger 8 kilometer norr om Surahammar. Samhället, som är beläget vid järnvägslinjen Kolbäck-Fagersta, har en del tillverkningsindustri fördelat på flera företag, men med ursprung i ett gammalt järnbruk.

Yta: 213,68 hektar
Invånarantal: 1465 , år 2010

Här kan du också läsa mer om Ramnäs om du vill veta mer om Ramnäs som inte handlar om fälgar.

I Ramnäs fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ramnäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: