Fälgar i Riddarhyttan

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Riddarhyttan - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Riddarhyttan. Om du befinner dig i eller i närheten av Riddarhyttan och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Riddarhyttan. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Riddarhyttan.
Annons:

Fälgar i Riddarhyttan

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Riddarhyttan.

Östmarks Bildemontering o. Service AB
Bäckegruvan 9
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Begagnade fälgar i Riddarhyttan

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Riddarhyttan. För att ta reda på vilka däckföretag i Riddarhyttan som eventuellt säljer begagnade fälgar i Riddarhyttan rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Riddarhyttan

I Riddarhyttan fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Riddarhyttan.

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan du också läsa mer om Riddarhyttan om du vill veta mer om Riddarhyttan som inte handlar om fälgar.

I Riddarhyttan fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Riddarhyttan som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: