Fälgar i Sala

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Sala - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Sala. Om du befinner dig i eller i närheten av Sala och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Sala. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Sala.
Annons:

Fälgar i Sala

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Sala.

Möller Bil
Uppsalav. 2
733 39 Sala


Rogers Däck & Bilcenter
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Euromaster
Fabriksg. 5
733 39 Sala


Sala Gummi AB/Däckpartner
Väsbyg. 4
733 39 Sala


Dennis däck&meck
Grällsta 105
733 94 SALA


Sala Bildemontering
Terrasitg. 11
733 38 SALA


Mekonomen Sala AB
Väsbyg. 6
733 39 Sala

Annons:

Begagnade fälgar i Sala

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Sala. För att ta reda på vilka däckföretag i Sala som eventuellt säljer begagnade fälgar i Sala rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Sala

I Sala fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sala om du vill veta mer om Sala som inte handlar om fälgar.

I Sala fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Sala som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: