Fälgar i Salbohed

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Salbohed - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Salbohed. Om du befinner dig i eller i närheten av Salbohed och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Salbohed. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Salbohed.
Annons:

Fälgar i Salbohed

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Salbohed.

Sörsalbos Bil & Gummiverkstad
Genv. 8
733 63 Salbohed

Annons:

Begagnade fälgar i Salbohed

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Salbohed. För att ta reda på vilka däckföretag i Salbohed som eventuellt säljer begagnade fälgar i Salbohed rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Salbohed

I Salbohed fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du också läsa mer om Salbohed om du vill veta mer om Salbohed som inte handlar om fälgar.

I Salbohed fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Salbohed som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: