Fälgar i Skinnskatteberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skinnskatteberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skinnskatteberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Skinnskatteberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skinnskatteberg. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skinnskatteberg.
Annons:

Fälgar i Skinnskatteberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skinnskatteberg.

Däckteam
Gattjärnsv. 2
739 31 Skinnskatteberg


Strids Däckservice
Gattjärnsv. 2
739 31 Skinnskatteberg


J. Larssons Däck & Allservice
Sillbo 1
739 92 SKINNSKATTEBERG


Emil Bil o Allservice Autoexperten
S. Långviken 3
739 91 Skinnskatteberg

Annons:

Begagnade fälgar i Skinnskatteberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skinnskatteberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Skinnskatteberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skinnskatteberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skinnskatteberg.

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skinnskatteberg om du vill veta mer om Skinnskatteberg som inte handlar om fälgar.

I Skinnskatteberg fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skinnskatteberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: