Fälgar i Surahammar

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Surahammar - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Surahammar. Om du befinner dig i eller i närheten av Surahammar och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Surahammar. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Surahammar.
Annons:

Fälgar i Surahammar

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Surahammar.

Sura Däckservice
Enbärsv. 3
735 37 Surahammar

Annons:

Begagnade fälgar i Surahammar

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Surahammar. För att ta reda på vilka däckföretag i Surahammar som eventuellt säljer begagnade fälgar i Surahammar rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Surahammar

I Surahammar fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du också läsa mer om Surahammar om du vill veta mer om Surahammar som inte handlar om fälgar.

I Surahammar fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Surahammar som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västmanland.
Annons: