Fälgar i Agnesberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Agnesberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Agnesberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Agnesberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Agnesberg. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Agnesberg.
Annons:

Fälgar i Agnesberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Agnesberg.

LG Bildemontering AB
Stokkebyes Kvarnväg 5
424 38 AGNESBERG

Annons:

Begagnade fälgar i Agnesberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Agnesberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Agnesberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Agnesberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Agnesberg

I Agnesberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Agnesberg.

Agnesberg är ett primärområde i stadsdelen Angered i norra Göteborg (före 1967 i Angereds kommun), tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Det är beläget vid E45 och Bergslagsbanan på Göta älvs östra strand.

Yta:
Invånarantal: 937, år 2010

Här kan du också läsa mer om Agnesberg om du vill veta mer om Agnesberg som inte handlar om fälgar.

I Agnesberg fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Agnesberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: