Fälgar i Alingsås

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Alingsås - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Alingsås. Om du befinner dig i eller i närheten av Alingsås och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Alingsås. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Alingsås.
Annons:

Fälgar i Alingsås

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Alingsås.

Däckteam/Valvia Däck AB
Malmgatan 2
441 39 Alingsås


Alingsås Bildelar AB
Sävelundsgatan 7
441 38 Alingsås


Alingsås Däckservice
Kungegårdsgatan 7
441 57 Alingsås


Däckteam
Kristineholmsv. 39
441 39 Alingsås


Euromaster
Borgens g. 2
441 39 Alingsås


Biscaya Motor Racing AB
Hol AMBJÖRNSGÅRDEN
441 93 Alingsås


Eklunds Bilservice
Statoil Göteborgsvägen
441 42 Alingsås


Skrotfrag Alingsås
Krang. 8
441 38 ALINGSÅS

Annons:

Begagnade fälgar i Alingsås

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Alingsås. För att ta reda på vilka däckföretag i Alingsås som eventuellt säljer begagnade fälgar i Alingsås rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Alingsås

I Alingsås fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alingsås om du vill veta mer om Alingsås som inte handlar om fälgar.

I Alingsås fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Alingsås som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: