Fälgar i Alvhem

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Alvhem - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Alvhem. Om du befinner dig i eller i närheten av Alvhem och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Alvhem. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Alvhem.
Annons:

Fälgar i Alvhem

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Alvhem.

CD Bil & Däck
Ramstorp 250
446 91 ALVHEM

Annons:

Begagnade fälgar i Alvhem

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Alvhem. För att ta reda på vilka däckföretag i Alvhem som eventuellt säljer begagnade fälgar i Alvhem rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Alvhem

I Alvhem fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Alvhem.

Alvhem, är en tätort i Ale kommun. Samhället ligger vid E45 och Norge/Vänerbanan (tidigare Bergslagsbanan), öster om Göta älv, knappt 40 km nordost om Göteborg C. I samband med att Lödöse-Lilla Edets Järnväg (nu Lilla Edet-banan) anslöts till Bergslagsbanan öppnades Alvhems station vid anslutningen 1906.

Yta: 20,54 hektar
Invånarantal: 202, år 2010

Här kan du också läsa mer om Alvhem om du vill veta mer om Alvhem som inte handlar om fälgar.

I Alvhem fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Alvhem som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: