Fälgar i Åmål

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åmål - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åmål. Om du befinner dig i eller i närheten av Åmål och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åmål. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åmål.
Annons:

Fälgar i Åmål

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åmål.

AP Däckcenter i Åmål/ Euromaster Partner
Hovslagaregatan 1
662 34 åmål


Däckteam
Hovslagareg. 1
662 34 åmål


Ragnar Gustavssons Bil AB
Karlstadsv. 63
662 36 åmål


Åmål - Säffle Bildemontering AB
Industrig. 17
662 34 åmål


Brandt Volvo Renault Dacia
Vänersborgsv. 17
662 32 åmål

Annons:

Begagnade fälgar i Åmål

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åmål. För att ta reda på vilka däckföretag i Åmål som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åmål rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åmål

I Åmål fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åmål om du vill veta mer om Åmål som inte handlar om fälgar.

I Åmål fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åmål som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: