Fälgar i Angered

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Angered - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Angered. Om du befinner dig i eller i närheten av Angered och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Angered. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Angered.
Annons:

Fälgar i Angered

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Angered.

Nya Angereds Bildelar AB
Storås Industrig. 17
424 69 ANGERED


Däck Isachor
Storås Industrig. 18 A
424 69 ANGERED


Cardäck Gummiverkstad
Hjällbov. 1
424 31 Angered


MSS Motorsport HB
Storås Industrig. 9 A
424 69 ANGERED


Angered Autobil AB
Kumming. 5 A
424 43 ANGERED

Annons:

Begagnade fälgar i Angered

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Angered. För att ta reda på vilka däckföretag i Angered som eventuellt säljer begagnade fälgar i Angered rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Angered

I Angered fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Angered.

Angered är en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län, belägen i stadsdelen och stadsdelsnämndsområdet Angered. Tätorten består av småhus runt den medeltida Angereds kyrka och var tidigare kyrkbyn i Angereds socken.

Yta: 159,54 hektar
Invånarantal: 950, år 2010

Här kan du också läsa mer om Angered om du vill veta mer om Angered som inte handlar om fälgar.

I Angered fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Angered som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: