Fälgar i Askim

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Askim - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Askim. Om du befinner dig i eller i närheten av Askim och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Askim. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Askim.
Annons:

Fälgar i Askim

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Askim.

Åby Gummi
St. Åvägen 18
436 34 ASKIM


AD Bildelar
Datav. 6 B Sisjön
436 32 ASKIM


Autoexperten
Datav. 63
436 32 ASKIM


Reservdelshörnan i Sisjön AB
Datav. 6
436 32 ASKIM

Annons:

Begagnade fälgar i Askim

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Askim. För att ta reda på vilka däckföretag i Askim som eventuellt säljer begagnade fälgar i Askim rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Askim

I Askim fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Här kan du också läsa mer om Askim om du vill veta mer om Askim som inte handlar om fälgar.

I Askim fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Askim som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: