Fälgar i Bäckefors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bäckefors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bäckefors. Om du befinner dig i eller i närheten av Bäckefors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bäckefors. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bäckefors.
Annons:

Fälgar i Bäckefors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bäckefors.

Mekonomen
Uddevallav. 6
668 40 Bäckefors

Annons:

Begagnade fälgar i Bäckefors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bäckefors. För att ta reda på vilka däckföretag i Bäckefors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bäckefors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bäckefors

I Bäckefors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bäckefors.

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bäckefors om du vill veta mer om Bäckefors som inte handlar om fälgar.

I Bäckefors fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bäckefors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: