Fälgar i Bengtsfors

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bengtsfors - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bengtsfors. Om du befinner dig i eller i närheten av Bengtsfors och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bengtsfors. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bengtsfors.
Annons:

Fälgar i Bengtsfors

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bengtsfors.

Brandt Volvo Renault Dacia
Ekag. 1
666 31 BENGTSFORS

Annons:

Begagnade fälgar i Bengtsfors

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bengtsfors. För att ta reda på vilka däckföretag i Bengtsfors som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bengtsfors rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bengtsfors om du vill veta mer om Bengtsfors som inte handlar om fälgar.

I Bengtsfors fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bengtsfors som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: