Fälgar i Billdal

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Billdal - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Billdal. Om du befinner dig i eller i närheten av Billdal och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Billdal. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Billdal.
Annons:

Fälgar i Billdal

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Billdal.

Billdals Däckshop AB
Uggledalsv. 47
427 40 BILLDAL


Vianor
Bolshedens Industriv. 6
427 50 Billdal

Annons:

Begagnade fälgar i Billdal

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Billdal. För att ta reda på vilka däckföretag i Billdal som eventuellt säljer begagnade fälgar i Billdal rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Billdal

I Billdal fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billdal om du vill veta mer om Billdal som inte handlar om fälgar.

I Billdal fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Billdal som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Västra Götaland.
Annons: